sábado, 3 de abril de 2010

exposició

A partir del 8 d'abril a la Sala Consell 242 de Barcelona, exposo una selecció de 6 obres de diferents sèries.
Esteu tots convidats.




L'obra que veieu aquí correspon als últims treballs realitzats sobre plafons publicitaris. Sempre he tingut un interès per els materials que la societat rebutja, no és tan sols la idea de reciclatge, corrent en la nostra època, m’interessa particularment l’energia continguda dels objectes.
Aquesta nova sèrie treballa com a eix principal sobre la publicitat, aprofitant tot el material del que es desprèn, pretén ser una reflexió sobre l’autenticitat, la persuasió, els valors del moment, el que imposem, el que ens imposen, la invasió d’imatges, de tecnologia , de consells, de paraules,... són una re-publicitat, una re-construcció, un re-valorar.... en definitiva un intent de refer de retrobar,... el nostre perdut esperit “cavernari”.

5 comentarios:

  1. rebut, vindré a veure, l'esperit cavernari, si no el trobo, tu faré saber i en guies cap ell, ok?
    Georgina

    ResponderEliminar
  2. La exposició està francament bé, sens dubta la Victòria és l'artista més destacada la seva obra parla per sí sola, només cal que us hi arribeu i segur que compartiu la meva opinió.
    Felicitats Victòria¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponderEliminar
  3. I can see you understand japanesse or chinesse language, I don't Know anything about but if you want it could be a very good new for spanish people if you translate, thanks.

    ResponderEliminar
  4. Realment interesant, felicitats Victoria, fins aviat.

    ResponderEliminar