lunes, 4 de septiembre de 2023

 ARTICONSCIÈNCIA  A L ESPAI CASINET.- SALA C







La creativitat

sempre és allà

on som 

 

En el taller Articonsciència plantegem l’art com una eina que a la vegada és procés, acció i resultat. 


Centrem la creació artística  més enllà  de la pura representació, gaudint  de l’art com una experiència que ens  proporciona  noves maneres de mirar, comprendre, reflexionar, auto indagar i sentir d’una manera fluïda els propis recursos expressius. 

 

A través de debats i exercicis teòrics i pràctics indaguen en el món dels sentits, del pensament, de la imaginació,  fent noves connexions  que ens aporten nous plantejaments, noves preguntes i altres dinàmiques de creació. 


En aquesta exposició trobareu peces d’alguns dels participants al taller Articonsciència, el nexe  comú és l’experiència conscient del propi  procés, la llibertat i una recerca plàstica, artística profunda i personal.  

 

Articonsciència  us convida a fer un salt al vuit,  alliberar-nos de la pressió que suposen els conceptes  i  activar aquell sisè sentit, l’instint i la intuïció com a forma veritable de comprensió de l’art.  

Articonsciència  

Victòria Pujadas 

. 

 

 

Exposició Articonsciència 2023 

Ada Carreras, Carmen Cazorla, Dafne Quintana, Georgina Pujadas, M Dolores Blanca Tello, Marc Marzal Cardona, Mariana Orozco, Montse Nadal. 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario