viernes, 26 de junio de 2009

Laberint d'Arcans i Mar de Paraules, instal.lació-exposició a Can Ratés










eines dels Monjos










la meticulositat de l'art efímer














laberint d'Arcans





























En la sala da Can Ratés, en el marc de la Fira Màgica de Santa Sussana, vaig muntar l’exposició - instal·lació "Laberint d’Arcans i Mar de Paraules", varem compartir la sala varis expositors entre ells, els Monjos Tibetans de la casa del Tibet, amb el seu Mandala Sagrat de la Medicina i Xevi Compte amb la seva música per el silenci,

L’exposició - instal·lació "Laberint d’Arcans i Mar de Paraules", és un joc participatiu, parteix dels Arcans del Tarot com a eix de connexió amb la nostra essència; i busca la relació amb l’entorn que ens apropa al nostra interior.
Cada Arcà (paraula que significa secret), en qüestiona si som o estem prou receptius per poder comprendre el seu misteri, la nostra essència.
El Mar de paraules, ens donarà l’oportunitat d’imaginar –per tant de viure- el miracle de caminar per sobre de l’aigua o –i d’això es tracta- de crear un espai que estimuli la nostra imaginació i potenciï la nostra creativitat; això ens conduirà sens dubte a mons paral·lels on tot el que somiem és possible .


Els visitants, recorrent l’espai van actuar triant les seves paraules i formant en una de les parets de la sala el seu text o poema visual.







Veieu en les fotografies l'exposició i la gran participació dels visitants.
Gràcies a tots .

6 comentarios:

  1. Esta exposicion me recuerda a un castillo-monasterio medieval...misterioso y repleto de energia. Me gusta mucho tu concepto tanto creativo como expositivo. Muy bueno.

    ResponderEliminar
  2. Seguro que has recibido infinidad de comentarios en tu correo...¿es posible verlos en tu blog?
    El viajero de Oriente

    ResponderEliminar
  3. ¿Donde se pueden comprar los juegos de tu Tarot? ¿Es posible comprarlos por internet?
    El viajero de Oriente

    ResponderEliminar
  4. ¿La chica que aparece en las fotos es la diseñadora Diana Marzal, hija del pintor Jaume Marzal y hermana del arquitecto Marc Marzal?
    El viajero de Oriente

    ResponderEliminar
  5. la chica de la foto, no es Diana Marzal, en cuanto a los comentarios que he recibido por mail creo que no va ser posible verlos en el blog, en fin viajero de Oriente muchas gracias por tu interes y si me mandas tu dirección por mail te mando las condiciones para recibir tus cartas,
    gracias y hasta pronto

    ResponderEliminar
  6. Una instalación fantástica, original y creativa (una vez más)Espero tener ocasión de verla de nuevo.

    ResponderEliminar