martes, 15 de octubre de 2019

Antilògica a Ca l'Antiga



ANTILÒGICA A CA L'ANTIGA
Inauguració dia 19/10/19  a les 18.30h 
a càrrec de Jordi Pericot







Antilògica és un projecte que neix de la proposta de la Mariàngels, (Ca L'Antiga) de fer una antològica, un recull de la meva obra des dels anys 95 que ha provocat una mirada intensa, una revisió, als significats de les accions en el temps.

Una retrospectiva et crea uns paràmetres de definició, la definició ens provoca una alteració, ens impossibilita a ser alguna cosa més, que el que comté la mateixa definició. Com artista m interessa aprofundir en els patrons que actuen sobre les nostres accions, l'art em permet alterar aquests ritmes vitals i em proporciona noves perspectives, que contraresten aquests hàbits, m enfronta amb nous límits i m obliga a qüestionar.

Una retrospectiva, una antològica, et crea la necessitat de construir un mapa on es reflecteix el teu pas, reconeixes l'experiència com un mecanisme que et confronta amb qui eres i qui ets creant un moviment paradoxal on l'eix és el temps.

Sempre m ha interessat molt més el que puc fer, que el que ja he fet, molt més el futur que el passat, però és en el present on tot es realitza, mai hem fet res que no sigui en "aquest moment" entendre el temps és suprimir conceptes però la forma que tenim de processar aquesta idea, ens ho fa veure com una anomalia.

És aquesta anomalia la que ha determinat el pas, d'antològica a antilògica.

Recordar, triar, filtrar, recompondre el passat, per mostrar en un futur, un passat que serà el present.

Volia Ampliar les lògiques i va sorgir antilògica.
Com de vegades el més profund està en la superfície.
Victòria
2019
































































No hay comentarios:

Publicar un comentario